2012. január 28., szombat

Üdv a fedélzeten

Kedves olvasó!
Egy bizonytalan próbálkozás első lépései ezek. Mindig is rajongtam a társasjátékokért, de az új játékokat mindig barátaimon keresztül ismertem meg. Természetesen végigjártam a kötelezőket, Catan, Carcassone, de mindig vágytam az új megismerésére. Viszont hogyan válasszon magának az ember új játékot? No, ebben akar segítséget nyújtani ez a blog, természetesen az olvasóközönség aktív részvételére számítva. Megpróbálok minél több játékot ismertetni saját szemszögemből. Amiben pedig tévedek, vagy legalábbis vitatható véleményt formálok, abban majd lesztek szívesek korrigálni, illetve más nézőpontokat is ismertetni.
Remélem páran idővel a blog írásába is beszállnak majd.

3 megjegyzés:

  1. Terveim szerint hosszú távon heti 1 bejegyzés fog megjelenni a blogon. Egy idő után persze ez sem lesz tartható, tekintve, hogy nem valószínű, hogy évi 50+ új játékot fogok megismerni.

    VálaszTörlés
  2. Vendégblogger szóba jöhet, ha kifogysz?

    VálaszTörlés
  3. Idézem: Remélem páran idővel a blog írásába is beszállnak majd. Tehát nem csak, hogy igen, hanem egyenesen üdvözölném is a szándékot. Nem csak ha kifogyom, hanem bármikor. Akinek ilyen igénye van, keressen meg e-mail útján.

    VálaszTörlés